Acum si Aici! Constelatia Destinului.

Constelatia Destinului, o emisiune cu traditie despre astrologie, predictii si stele isi reia emisia in grila postului de televiziune Euro Tv Bacau. Spre deosebire de celelalte editii binecunoscute telespectatorilor, noutatea este ca, o serie de editii vor avea invitati din domeniul spiritualitatii, terapiilor complementare si nu numai.
Nu intamplator din aceasta saptamana o noua editie si-a reluat startul pentru comunitatea din Bacau. Telespectatorii vor putea fi mult mai aproape de aspectele cotidiene, subiecte noi si invitati de marca. Totul sub titulatura „Constelatia Destinului”.
De ce „Constelatia Destinului”? Simplu! Pentru ca fiecare avem o constelatie iar dincolo de toate aparentele, oamenii din cele mai vechi timpuri, pun totul in seama Destinului.
Destinul societatii in care evoluam, comunitatea, ne poate aduce in prim plan trecutul pentru unii, in cazul altora viitorul, dar cel mai important aspect este momentul prezent Acum si Aici, dupa cum spunea invitatul din prima editie a emisiunii pe care o puteti vizualiza on-line accesand pagina oficiala de facebook Euro Tv Bacau Oficial.
Realizatorul de emisiuni Ioan Burculet, cunoscut in regiunea Moldova dar si in tara, revine cu un concept nou si dorinta de a aduce cat mai aproape, dincolo de superstitii, actualitatea bacauana, nemteana sau vranceana, acolo ne vedem, preocuparile, valoarea si intentiile oamenilor din comunitatea Bacau, Vrancea dar si Neamt. De acolo de unde ne vedem si suntem alaturi de dumneavoastra, atat in eter (UPC si Telekom) dar si mediul on-line, pentru toti romanii!
Cum fiecare inceput este mai greu, dar nu imposibil, invitatul primei editii care isi doreste continuitatea si evident aportul dumneavoastra, terapeutul in terapii complementare, Romeo Botezatu, a explicat cum energiile se intrepatrund. Unele bune, altele mai putin echilibrate, dar care toate formeaza un tot.
Constelatia Destinului isi doreste sa fie mai aproape de oameni „Acum si Aici”, pe care televiziunea Euro Tv Bacau, doreste sa vina in abordare cu subiecte noi in intapinarea cerintelor dumneavoastra! Aici si Acum Euro Tv Bacau este mai aproape de voi!

Lasă un răspuns