Noaptea Europeana a Muzeelor 19 Mai 2018 in Bacau

Evenimentele din Bacau de la finalul saptamanii trecute au mobilizat pentru timp de patru zile oameni, amintiri, intalniri, conferinte, schimburi de pareri si opinii in care atat auditoriul cat si cei care au tinut discursuri in cadrul „Festivalului Holistic Therapy”, eveniment care s-a consumat in intervalul 10 – 13 Mai’18 a reusit sa antreneze nu numai aspecte legate de comunicare cat si cunostere. Intotdeauna comunitatea se va baza pe vorbe insufletite, de talentele oamenilor, arta conversatiei, asa cum am observat ca s-a intamplat in cadrul acestui festival, prezent fiind acolo, printre opinii, ganduri, idei, mobilizarea dincolo de smartphone si tableta. Un prilej de recreere, regasire, cautare pentru unii, stand by in asteptarea unor raspunsuri.
Standul Euro Tv a fost alaturi de comunitatea Bacau, bacauani si invitatii din Bacau, Bucuresti, Timisoara, insa si nume de marca care in calitatile lor de terapeuti, coach, artisti, producatori de arta digitala si nu numai au motivat lumea indeosebi in zilele de Sambata si Duminica sa se relaxeze intr-un cadru si sociabilitate care au starnit emotii, zambete, au adus in prim plan si deschis in acelasi timp canalele comunicarii si schimbului de experienta care practic i-au motivat pe toti!
Evident evenimentul a fost sutinut de mass media bacauana, sponzori. Lansarea de carte si standul de specialitate au motivat pe multi dintre dumneavoastra sa iesiti, sa va plimbati si sa cunoasteti aspecte ale societatii noi9 dar si pareri, opinii si idealuri.
A inceput week end-ul si la acest final de saptamana o noua serie de eveimente va motiva lumea sa se relaxeze intr-un cadru placut, 19 Mai fiind cunoscut bacauanilor ca „Noaptea Europeana a Muzeelor”. Pasii la ceas de seara care vor aduce vizitatorul catre cultura, muzee, comunitate, comunicare dar si socializarea la miez de noapte. Si ce poate fi mai placut decat sa iti insoteti partenrul, vecinul, nepotul, la simetria evenimentelor din cadrul complexelor muzeala Bacau? O noua dispozitie catre cunoastere, comunicare, introspectie si satisfacerea curiozitatilor, nu numai culturale.
Programul orelor de functionare la Observatorul Astronomic „Victor Anestin” Bacau, Muzeul de Stiinte Naturale dar si celelate complexe si obiective importante vor lansa o noua provocare a portilor deschise in miez de noapte. Astfel intervalul 18h00 – 01h00 ne vom bucura de tot ceea ce este mai estetic, in armonie, frumos si bun de vizitat!

Lasă un răspuns