Nunta regala in Marea Britanie! Harry si Meghan se casatoresc astazi.

Pentru britanici, familia regala si pentru intreaga lume care va sta cu ochii atintiti on-line dar si pe televizoare din toata lumea la nunta regala.
Ceremonia va avea loc la binecunoscuta capela St. George din Londra, evident pentru cunoscatori, domeniul Castelului Windsor, acolo unde au avut loc si se petrec evenimentele majore de-a lungul timpului, pentru istoria United Kingdom, cu incepere de la ora 11:00 A.M. GMT, ora 13h00 in Romania si milioanele de telespectatori au ocazia sa priveasca un eveniment cu o incarcatura aparte. Iata cum dupa ani buni de oarece rigiditate fata de stilul american, nunta regala redefineste raporturile si relatiile interumane si aduce in prim plan, la nivel individual o noua forma de comunicare dincolo de imperialismul britanic, pentru care sunt recunoscuti in toata lumea!
„Royal Wedding!” au adunat e la primele ore ale diminetii publicul si oamenii care sarbatoresc impreuna in stil propriu, bucuria cuplului celor doi miri!
Daca vorbim despre vestimentatie, pana la aceasta ora din culisele organizatorilor familiei regale, nu se cunoaste provenienta rochiei de mireasa. Specific pentru britanici, care au intotdeauna un ultim cuvant de spus. Iata cum, asadar si la acest eveniment nu se dezmint.
Cea mai importanta remarca este ca, de la nunta prinţului Charles cu Diana, aspectele importante au cunoscut modificari, ceea ce mentioneaza presa britanica si anume, faptul ca, celebra caleasca a fost inlocuita cu masini. Totusi pe surse, dupa oficializarea slujbei religioase, si a tuturor aspectelor importante, pe surse se mentioneaza faptul ca printul Harry cat si Meghan vor face un tur in stil traditioanl cu, caleasca regala.
La acest eveniment, participantii vor fi in numar mare si si-au anuntat prezenta! Un alt aspect la fel de important dupa ultimele informatii se pare ca exista o problema cu sarutul cuplului casatorit pentru ca la Windsor se pare nu exista balcon.
Megan va păși fără protectie si escorta, aspect care au pus in incurcatura autoritatile britanice, tinand cont de regulile si aspectele casei regale si a securitatii acesteaia, gest fara precedent asa cum titra presa internationala, care va fi însoțită doar de domnișoarele de onoare.
O zi importanta, care aduce o pata de culoare, printre atatea evenimente controversate in lume. Insa nuanta si importanta evenimentului in sine se va reflecat pe intreg parcursul zilei de astazi.

Lasă un răspuns