Vizita primului-ministru Viorica Dancila la Observatorul Astronomic „Victor Anestin”.

Dupa Noaptea Europeana a Muzeelor, care fost un succes pentru comunitatea Bacau un numar mare de vizitatori au fost prezenti la acest eveniment organizat in anul centenar. Astazi vizita doamnei prim-ministru Viorica Dancila, alaturi de doamna comisar european Corina Cretu si doamna ministru Rovana Plumb au vizitat obiective cu finantare europeana din Bacau. Observatorul Astronomic Victor Anestin Bacau, obiectiv cultural modernizat cu fonduri europene, este cel mai modern din tara in acest moment, fiind un adevarat centru de educatie muzeala. „Le multumim pentru vizita si le mai asteptam” a fost replica gazdelor.
Acest eveniment s-a intamplat dupa ce in noaptea de 19 spre 20 Mai, bacauanii conform statisticii oferite de catre managerul Complexul Muzeal de Stiințe ale Naturii Bacau, domisoara Gabriela Gurau, au fost prezenti in numar mare. 4300 au pasit pragul Observatorului Astronomic „Victor Anestin” Bacău, la evenimentul Noaptea Muzeelor 2018. Alti 3500 de vizitatori au descoperit tainele biologiei la Muzeul de științele naturii Bacau.
„Le multumim vizitatorilor dar si voluntarilor care au stat alaturi de specialistii nostri pentru ca vizitatorii nostri sa aiba acces la servicii culturale de calitate. Va asteptam alaturi de noi si la alte evenimente. Va multumim!” a declarat managerul Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii – domnisoara Gabriela Gurau.
      

     

Lasă un răspuns