Mobilizarea masiva a politistilor din Neamt pentru prinderea unui agresor care si-a injunghiat trei membri ai familiei.

Incidentul de luni 21 mai a.c. care a socat intreaga o tara intreaga, in mod deosebit comunitate nemteana, a avut loc pe raza comunei Agapia. Raducu Baltatescu, 43 de ani a injunghiat trei membri ai familiei. Pe fondul consumului de alcool s-a razbunat, ulterior parasind locul faptei.
In judetul Neamt au fost mobilizate forte ale politiei si jandarmeriei, alte organe competente pentru cautarea lui. Politistii care ancheteaza cazul iau in calcul si ipoteza suicidului, tinanad cont de profilul psihologic al urmaritului, actiunile acestuia din ultima perioada, faptul ca personalitatea introvertita, discutiile si scandalurile imediat dupa plecarea sotiei la data de 20 mai a.c. impreuna cu cei doi copii, au declansat situatia tensionata si gestul la care acesta a recurs pe fondul consului de alcool, contrureaza profilul unui om dezechilibrat afectivo emotional.
Dupa trei zile de cautari, astazi au fost suplimentate fortele si peste 40 de politisti, jandarmi dar si caini din dotarea politiei nemtene continua cautarile pentru prinderea agresorului in vederea localizarii si prinderii lui.
Din informatiile pana la aceasta ora, starea celor trei victime este stabila. Dupa interventia chirurgicala, sotia agresorului este in afara oricarui pericol si a fost transportata la spitalul din Iasi, unde o echipa de medici specialisti intervin pentru reconstructia mamara si stabilizarea starii de sanatate a acesteia.

Lasă un răspuns