A fost ales presedintele PMP, filiala Bacau, Ion Melinte

Duminica 27 Mai, intr-un ambient de liniste si echilibru, au fost prezenti simpatizantii si mebrii PMP, filiala Bacau, pentru a-si alege presedintele. Evenimentul a avut loc la sala Ateneu din Bacau, unde toate locurile au fost ocupate in sala. Au fost sustinute discursuri, s-a discutat despre noi obiective si implementari la nivelul filialeli Bacau dar si strategii de dezvoltare si obiectivele pentru comunitatea bacauana. Obiectivul de a trage simpatizanti si noi membri.
Alocutiunile au fost tinute de catre presedintele ales in ziua de Rusalii. Omul de afaceri Ion Melinte, profesie inginer horticol. Deputat PSD, fost director al Directiei Agricole Bacau, fondatorul APIA Bacau, pasionat de agricultura si-a dezvoltat afacerea in acest domeniu.

„In acest partid s-a incetat cu toleranta pentru cei care cred ca sunt pe cont propriu. Impunem disciplina, respect unii fata de ceilalti si mergem intr-o linie clara cu totii pentru ca avem obiective mari de atins atat in plan local cat si in plan national.” a declarat presedintele executiv al PMP Eugen Tomac.
In continuare a mai sustinut in discursul sau: „Eu am doi copii, am vazut toata lumea, am fost secretar de stat la Ministerul de Externe, am fost consilier prezidential, l-am insotit pe presedintele Basescu in toata lumea. Sunt de 6 ani deputat in Parlament. Credeti-ma ca nu exista o tara mai frumoasa ca tara noastra. Mi-as dori aici sa raman tot restul vietii si eu si copii mei!”
Presedintele ales, pentru filiala PMP Bacau in prima zi de Rusalii, a mentionat in discursul sau: „Atunci cand exista respect, cand oamenii se aseaza la aceiasi masa, cand oamenii discuta, cand oamenii negociaza, este imposibil sa nu se ajunga la un consens.”
Au fost aduse in discutie de catre noul presedinte PMP, filiala Bacau, obiectivele, planurile si proiectele de viitor. „Daca va uitati astazi, cei care sunt la guvernare au promis ca va fi lapte si miere. Si majoritatea ca sa nu spun toti s-au trezit ca incaseaza salarii mai mici. Nu ai de unde sa dai, daca ai o suta de lei nu poti sa dai doua. Si pentru asta trebuie sa fii inconstient. S-a castigat mintind. Personal nu mi-a placut niciodata sa mint. In politica nu trebuie sa minti!” a subliniat presedintele PMP, Ion Melinte.

J.B.

Lasă un răspuns