Argint la Concursul Mondial de Bruxelles, pentru vinurile din Vrancea

Perioada 10-13 Mai a.c. a gazduit in China, concursul mondial de vinuri din lume, la Beijing. Castigatorul care a obtinut medalia de argint, cu editia de vin „Tatal si Fiul-Chardonnay&Savignon Blanc 2017” podgoria Cotesti, apartine producatorului vrancean.
Premiul reprezinta importanta confirmarii calitatii vinului romanesc din cea mai mare podgorie a Romaniei. Acelasi producator de vinuri din judetul vrancea a fost castigatorul de anul trecut al marii medalii de aur, la Concursul National de Vinuri Bachus, editie care s-a desfasurat pe teritoriul tarii noastre si a fost organizat de catre Consiliul Judetean.
Anul acesta in luna Mai, la Beijing s-au regeasit in nominalizare peste 9.180 nume de vinuri din peste 50 de tari. unul dintre cele mai importante aspecte de mentionat, este prezenta juriului in care s-au regasit peste 330 de degustatori, autorizati.
Acest eveniment a fost pentru producatorul vinului dar si pentru Consiliul Judetian Vrancea si comunitate un prilej de evaluare a vinurilor romanesti de care ne mandrim cu totii.

Lasă un răspuns