Comunitatea bacauana se mobilizeaza de 1 Iunie

Finalul de saptamana aduce in atentia comunitatii bacauane o serie de evenimente care vor avea diferite locatii in desfasurarea programelor, pe raza municipiului Bacau. Dincolo de faptul ca, va fi un week-end prelungit, ziua de 1 Iunie este libera prin lege. Copii, parinti si bunici sunt asteptati sa interactioneze. Cadrul actiunilor de buna dispozitie este garantat de organizatori, chiar daca o parte dintre bacauani vor fi plecati in afara municipiul, datorita faptului ca, sunt trei zile libere. Sa speram ca organizatorii vor avea parte de o prezenta cat mai numeroasa din partea comunitatii. Alaturi de cei mici, parintii isi pot rememora clipele copilariei. O zi in care, de la cei mici pana la cei mari, va trebui sa avem zambetul pe buze, pentru ca intotdeauna acestia au intaietate. Este timpul ca maine, 1 Iunie, sa trezim copilul din noi!
In Parcul Cancicov parinti si copii sunt asteptati de 1 Iunie, la activitatea „Oraselul Copiilor – Vreau sa fiu om mare!” unde cu mic cu mare sa cunoasca, sa socializeze cu principalele institutii din Bacau. Politie, Jandarmerie, Pompieri, Serviciul de Ambulanta, reprezentanti ai primariei vor avea ateliere dedicate acestei zile sub directa coodrdonare a DGASCP Bacau.
Urmatorul popas il puteti face la Business & Exhibition Center Bacau, unde timp de trei zile se va dansa intervalul 1-3 Iunie, la cea de a doua editie „Bacau Dance Open”.
Q FITT lanseaza o provocare pentru copii, parinti si bunici, importanta miscarii si activitatile sportive recreative care se vor reflecta din partea organizatorilor cu un maraton in municipiul Bacau.
Salina Bacau, organizeaza „Ziua Portilor Deschise”, un alt eveniment pentru ziua de 1 Iunie, in care au loc activitati, la suprafata.

Lasă un răspuns