La Multi Ani! pentru Observatorul Astronomic „Victor Anestin” Bacău

Astazi s-au implinit 2 ani, de cand Observatorul Astronomic „Victor Anestin” a fost redeschis pentru public. Un numar semnificativ de vizitatori, atat din Bacau cat si judetele vecine, au fost prezenti la ceas aniversar, sa ureze: „La Multi Ani!” organizatorilor, voluntarilor dar si tuturor celor care prin munca lor au reflectat activitatea, dotarea si interesul vizitatorilor pentru Observatorul Astronomic.
„Cel mai modern Observator Astronomic din tara a sarbatorit astazi 2 ani de cand a fost redeschis pentru public (in acest an implineste 42 de ani de existenta). Pentru activitatea din acesti doi ani, numarul de vizitatori care ne-au calcat pragul – peste 50 000 – a depasit prognozele noastre! Alaturi de noi au fost astazi oficialitati, reprezentanti ai institutiilor descentralizate, ai institutiilor de cultura, colaboratori. Tot azi i-am sarbatorit si pe voluntarii nostri. Am prezentat serviciile si produsele culturale pe care specialistii Observatorului Astronomic le-au pregatit special pentru public. Voi ce-i urati Observatorului Astronomic?” a declarat despre eveniment, domnisoara manager Gabriela Gurau!
Pe aceasta cale, echipa Euro Tv Bacau, ureaza „La Multi Ani si la cati mai multi vizitatori, pentru Observatorul Astronomic „Victor Anestin” din Bacau!

Lasă un răspuns