Final de saptamana pentru bacauani – evenimente

La acest final de saptamana, bacauanii au posibilibatetea sa asculte muzica buna, sa participe la o serie de manifestatii si evenimente, insa se poate face miscare si in aer liber.
La capitolul muzica? Unul dintre cele mai importante evenimente, se pare ca la el, vor fi invitatii in Bacau trupa „Provincialii” care vor concerta Vineri, 08 Iunie, incepand cu ora 20h00 pe terasa Green Park. Si tot astazi, muzica, poezia si voia buna in spiritul amintirilor despre „Cenaclul Flacara” Andrei Paunescu va sustine o seara de neuitat la Villa Borghese, ora 20h00.
Cel mai important eveniment asteptat de bacauani si nu numai, va fi marcat, Sambata 09 Iunie 2018. Mitingul aviatic care va aduna oamenii din toata zona Moldovei, fiind un eveniment de anvergura, care incepe la ora 10h00. Organizatorii sunt Brigada 95 Aeriana Bacau – „Ziua Portilor Deschise”. Eveniment ce se va desfasura la Aerodromul Bacau.
„Festivalul Art Talent” se afla la editia cu numarul 1. Va avea loc Sambata si Duminica, tot in Bacau incepenad cu ora 09h00, sunt asteptati atat profesori cat si elevi.
Pentru acei dintre dumneavoastra care veti prefera muntele si relaxare in week-end la Piatra Neamt, finalul de saptamana incanta cu „Salon Auto”, expozitia are loc in centrul orasului, „Curtea Domneasca”. Si tot la Piatra Neamt, pasionatii de vin si cunoascatorii au posibilitatea sa participe la evenimentul, „Degustam Impreuna Vinuri Alesa” eveniment ce se desfasoara la Artist Lounge si incepe Vineri, 08 Iunie, ora 19h00.

Lasă un răspuns