Simona Halep, va prezenta in interiorul stadionului Arena Nationala, trofeul Roland Garros

Incepand cu ora 18:00 interiorul Arenei Nationale, va avea ca oaspete pe castigatoarea titlului Roland Garros, Simona Halep. Initial Primaria Generala a capitalei din surse interne, au mentionat faptul ca festivitatea va avea loc pe scarile stadionului, insa dupa cateva ore, intiativa de a oficializa prezentarea titlului Roland Garros va avea loc chiar in interiorul stadionului. Mentionam faptul ca Simona Halep a revenit astazi in tara si trofeul va fi prezentat la ora 20:00 ora Romaniei.
„Nu m-am simțit diferit duminică dimineață. Doar puțin ușurată că totul s-a terminat și că în final am câștigat. Nu am dormit prea mult sâmbătă noaptea. Dar am dormit cu trofeul lângă mine, ca un copil cu jucăria. A fost o noapte specială. Am fost încojurată de mulți oameni.
Am avut o mică petrecere, dar după aceea m-am dus la mine în cameră pentru a mă calma și a simți ce am realizat. Darren mi-a zis că încă nu îmi dau seama de ce s-a întâmplat. Dar cu siguranță o voi face în zilele următoare. Acum mă simt normal.
Nu am trecut prin momente grele de care să nu știe lumea. Am avut câteva accidentări care au fost mai grele. Am avut probleme la spate, în 2008 și 2013. Acum mă simt destul de bine”, a declarat Simona pentru WTA Insider.
Felicitari Simona Halep si bine ai revenit acasa!

Lasă un răspuns