Vizita viceprimarului Dragos Stefan, i-au luat prin suprindere, pe locatarii din zona Cornisa

Asociatia de locatari din Cornisa, a cerut sprijinul Primariei, in anul 2017. La vremea respectiva s-au adus in discutii, aspectul pentru reabilitarea unei portiuni, care este calea de acces, dintre un drum si garajele in care acestia isi tineau parcate autoturismele. La vremea respectiva, au fost solutionate toate aspectele prin balastrarea drumului. Dupa vizita pe care viceprimarul Dragos Stefan a facut-o, anul trecut, situatia a fost reabilitata si lumea multumita. Acesta a promis ca va reveni in vizita, sa vada cum decurg lucrurile la vremea respectiva, fiind doar o situatia temporara si a promis comunitatii ca va reveni sa vada cum se va prezenta situatia in timp.
Cetatenii din zona, obisnuiti cu vizitele inopinante si solutiile de moment. De cele mai multe ori acestia stiind ca pot ramane si promisiuni nesolutionate, nu se asteptau ieri sa il vada in zona, pe viceprimarul Dragos Stefan.
Comunitatea din Cornisa au trait bucuria, ca un viceprimar chiar vine sa discute cu ei. Sa le asculte problemele si sa abordeze nuantele importante care vizeaza comunitatea, traiul zilnic, starea drumului balastrat. Tinand cont ca, in zona, garajele sunt utilizate frecvent de catre locatari. Ei sunt zilnic de gasit acolo, socializand si desfasurandu-si activitatile cotidiene. Tocmai din acest punct de vedere, o cale de acces reparata spre garaje le usureaza traiul si munca zilnica.

Lasă un răspuns