sursa foto: Booking.com

Arta, muzica, cultura, stiinta si buna dispozitie. Evenimente la final de saptamana in Bacau

La final de saptamana in muncipiul Bacau, au loc o serie de evenimente care readuc in prim plan: arta, muzica, cultura, stiinta si buna dispozitie.
In perioada 15-17 Iunie a.c. Parcul Cancicov va fi gazda primei editii „Piano Jazz Festival” care reuneste formatii si nume cunoscute. Astazi Vineri, startul va fi dat la ora 8:00. In fiecare dupa amiaza, Sambata de la ora 16:00 Duminica de la ora 17:30, bacauanii se pot delecta intr-o atmosfera a muzicii si ritmului.
Raliul Moldovei Bacau se afla la cea de a VIII-a editie, pentru iubitorii de sport auto, astazi startul primei zile s-a dat si continua de la Casa Afacerilor Bacau.
Expozitia de pictura „Vorbim in Culori” unde absolventii Scolii Populare de Arte si Meserii din Bacau isi vor expune lucrarile, are loc astazi Vineri 15 Iunie, ora 16:30. Sunteti asteptati la Galeria Sara Good Art Bacau.
Un alt eveniment care marcheaza stiinta, Observatorul Astronomic din Bacau, pune la dispozitia vizitatorilor telescopul din dotare, pentru a se observa planetele Saturn si Jupiter. Evenimentul incepe la ora 22:30. Un factor important va fi vremea si cu putin noroc, doritorii vor putea observa planetele.

Lasă un răspuns