Sedinta de Consiliu Local, intalnire pentru complementarizarea celor doua unitati spitalicesti din municipiul Bacau

Astazi, 15 Iunie a.c. sedinta Consiliului Local Bacau. Autoritatile s-au intrunit la aceasta ora, 10:00. Dupa intonarea Imnului National, autoritatile de la Consiliul Judetean Bacau si Consiliul Local Bacau, s-au asezat la masa rotunda, pentru a supune la vot proiectul, pentru reorganizarea Spitalului Judetean Bacau. Redenumirea unitatii si adoptarea unui nou nume: „Spitalul Sfanta Maria”.
La sedinta de Consiliu Local sunt prezenti si reprezentantii spitalului. Cooperarea intre cele doua parti a fost structurata pentru asigurarea complementaritatii pentru eficientizarea serviciului medical pentru comunitatea bacauana.
Cei care au votat primele proiecte pe ordinea de zi, consilierii judeteni in favoarea cetatenilor. Dupa discursul edilului din muncipiul Bacau, consilierii locali, asteapta sa voteze, mentionandu-se in acelasi timp de catre Brasoveanu Sorin, Presedintele Consiliului Judetean Bacau, ca nu este un scop politic, doar interesul pentru sanatatea cetatenilor si asigurarea serviciilor medicale la un standard mai ridicat.
Urmatorul pas, va fi aprobarea prin Hotarare de Guvern, din partea Guvernului Romaniei, pentru implementarea acestui proiect in slujba cetateanului si comunitatii bacauane.

Lasă un răspuns