Furtuna dezlantuita in Bacau

Pentru aproximativ 45 minute municipiul Bacau a fost martorul unor evenimente mai putin placute. In seara zilei de 16 Iunie a.c. ora 2:10 s-a dezlantuit furtuna. Raderele Meteo Romania, aratau cum de la Focsani, avea sa urce furtuna. Cu 30 minute inainte, se puteau observa norii, care ulterior au adus rafale de vant puternic, o cantitate de apa si fulgere desupra municipiului Bacau.
Pana de curent in mod repetat. Fenomenul din Letea Veche de vizibilitate in aer si producerea unu scurtcircuit, un adevarat foc de artificii. Tunetele si intensitatea acestora, au generat momente de panica asupra comunitatii bacauane. Oameni care si-au intrerupt somnul, pentru a vedea ce se intampla. Mesajele si comunicarea pe retelele de socializare, au produs un moment de socializare pe retelele dedicate.
„O noapte furtunoasa” a luat prin surprindere, o parte din populatie, care nu se astepta la asa ceva in ultimii ani.
Pana la acest moment nu s’au inregistrat victime. Avarii si defectiuni tehnice care au intrerupt curentul electric. Reteaua de internet a cazut si ea. Un fenomen de „stroboscop” vizibil in ceasurile noptii pe cerurile brazdate de fulgere.
Toate acestea, au facut sa trezeasca locuitorii si sa interactioneze intre ei.

Lasă un răspuns