Expozitia de pictura, „Sa Vorbim in Culori” – galerie foto

Expozitia colectiva a reunit absolventii promotiei 2015-2018, a Scolii Populare de Arta Bacau – sectia pictura – „Sa Vorbim in Culori”, care a avut loc la Sara Gold Art. Aici s-au reunit iubitorii de arta, cultura si muzica.
La inceputul evenimentului de Sambata, 16 Iunie a.c. discursul de inceput, a fost sustinut de catre organizatoarea evenimentului, Sara Godea. Aceasta a punctat importanta evenimentelor de genul pentru comunitatea bacauana si dorinta de a fi mult mai activa, pentru promovarea culturii.
Ulterior au fost analizate lucrarile si s-au facut comentarii, pentru fiecare absolventa in parte. Stilurile si temele diferite. Profunzimea, imbinarea culorilor, au fost facute de catre, criticul de arta, Aurel Stanciu. Acesta a dat incredere si a mentionat ca temerile nu au ce cauta in viziunea unui artist, el trebuind sa isi perfectioneze propriul stil. In acelasi timp, a recomandat tuturor absolventelor, ca la anul pe vremea aceasta sa se organizeze o noua expozitie, cu alte lucrari, insa cu acelasi stil.
Profesoara Marinela Ciuchi, a punctat ca in decursul celor 3 ani de studiu efectiv, in cadrul Scolii Populare de Arta si Meserii Bacau, s-a lucrat mai bine de 300 de ore, sectia pictura.
La finalul evenimentului, micuta Ioana Stan, a sustinut un recital de muzica, care au incantat participantii la eveniment, prin talentul si vocea ei.
„Prima expoziție de pictura! A fost vernisata, expozitia de pictura „Sa vorbim in culori” – expozitie colectiva a absolvenților promotiei 2015-2018 a Scolii Populare de arta Bacau – sectia pictura. Evenimentul s-a desfășurat in primitoarea galerie Sara Good Art. Multumesc gazdei doamna Sara Godea pentru faptul ca a transformat vernisajul intr-un eveniment de clasa! Multumesc doamnei profesoare Marinela Ciuchi sub a carei imdrumare am patruns tainele picturii! Multumesc pentru aprecieri si sfaturi domnului critic de arta Aurel Stanciu. Multumesc Ioanei Stan care cu vocea ei a completat atmosfera minunată a evenimentului! Multumesc celor care cred in mine si au fost prezenti fizic sau cu gandul bun alaturi de mine.” a declarat proaspata absolventa sectia pictura, Gabriela Gurau.

Lasă un răspuns