sursa foto: promoters pl

Final de saptamana si evenimente in Bacau si la Piatra-Neamt

Pentru ca tot ne apropiem de finalul saptamanii, cu pasi marunti dar siguri, bacauanii pot petrece timpul liber la Bazinul Olimpic de inot, unde va avea loc swimathon-ul. Principalul obiectiv este strangerea de fonduri pentru cauze si scopuri care vizeaza comunitatea locala. Astazi Vineri 22 Iunie a.c. ora 16:00.
Vineri si Sambata, de la ora 20:00, eveniment muzical la Villa Borghese, unde vor sustine un program artistic: Sorin Poclitaru,Stefania Iacob și Cristi Corcioveanu.
Sambata, 23 Iunie a.c. de la ora 19:00, locatia Teatru de Vara, piesa „Fierarii”. Nume sonoare ale teatrului romanesc vor veni sa va incante aria culturala, momentele de relaxare intr-un cadru binecunoscut dumneavoastra.
„Hramul Bacaului”, Sambata si Duminica vor avea loc concerte la care vor participa trupele Selfie si Bambi, 23 iunie a.c. A doua zi de hram, Duminica 24 Iunie a.c. vor concerta la sala sporturilor: Provincialii, apoi Oana Radu si Igor Cuciuc.
Pentru bacauanii care sunt in tranzit, in municipiul Piatra-Neamt, concursul de calarie, „Cupa Municipiului Piatra-Neamt”, locatia: Baza Hipica Virgil Barbuceanu din strandul municipiului, in zilele de Sambata si Duminica.
Si tot in Piatra Neamt, eveniment cultural, muzica si poezie, „Piatra Fest 2018” Concert Cenaclul Flacara, incepe la ora 18:30.
Sambata 23 Iunie a.c. Platoul Curtii Domnesti, va gazdui „Piatra Food” editia cu numarul 1. Sambata si Duminica in aceiasi locatie, pietrenii si turistii aflati in zona, vor putea asista la concertele organizate de municipalitatea nemteana. Vor concerta: Randi, Vunk, Delia, Provincialii. Concert black metal sustinut de trupa Tenebres.
Un final de saptamana in care evenimentele nu lipsesc si vor fi in continua desfasurare atat in municipiul Bacau dar si municipiul Piatra-Neamt.

Lasă un răspuns