sursa foto: Euro tv Bacau

Batran de 85 de ani evacuat din Margineni, judetul Bacau in urma inundatiilor (galerie foto)

La Margineni judetul Bacau, viiturile au inundat gospodariile, gradinile si casele. Animalele au fost omorate de furia apelor si localnicii au incercat sa puna la adapost tot ceea ce au mai putut salva din calea apei.
Un batran in varsta de 85 de ani a fost salvat de un localnic si dus la sora acestuia pentru a fi protejat din calea inundatiilor. Starea acestuia era stabila in momentul viiturilor dar datorita neputintei, vecinul a reusit sa il convinga conform declaratiilor de la fata locului.
Gainile si-au gasit adapost pe acoperisurile anexelor. Porcii cu puii, erau izolati intr-o zona a gospodariei in care apa inca nu afectase zona. Inundatiile din gradini acoperisera pana la nivelul intrarii in imobile cu apa totul, astfel incat, anexele erau vizibil afectate de furia puhoaielor.
Privelistea este una de cosmar si mirosul incepuse sa isi puna amprenta dincolo de conditiile meteo si vremea rece de afara.
Localnicii, dupa declaratiile martorilor, care se uitau neputinciosi la pagubele produse in urma polii torentiale, au declarat ca pana la ora pranzului, nu i-au contactat nici o autoritate si nimeni nu a intervenitsa actioneaza sau sa faca ceva in acest sens

Lasă un răspuns