sursa foto: ziuanews.ro

Curtea de Apel Bacau a pronuntat sentinta in cazul fostului edil Gheorghe Stefan

Curtea de Apel Bacau, a pronuntat sentinta in cazul fostului edil al municipalitatii pietrene Gheorghe Stefan, Vineri 29 Iunie a.c. 3 ani si 3 luni de inchisoare cu executare pentru infractiunea de spalare de bani si acte de comert incompatibile cu functia pe care fostul primar de Piatra-Neamt o detinea in acel moment.
„Instanţa a mai condamnat patru firme la plata unor amenzi şi interdicţia participării la proceduri de achiziţie publică în următorii doi. Astfel, Best GSG SRL a primit o amendă de 30.000 de lei, Giga Star SRL are de achitat o amendă de 30.000 de lei, Sonic Media SRL va plăti o amendă de 24.000 lei şi Euromedia TV, o amendă de 20.000 de lei.
În prima instanţă, la Tribunalul Neamţ, Gheorghe Ştefan a fost condamnat la 2 ani de închisoare, pedeapsă care a fost contopită cu cea de 6 ani de închisoare din dosarul Microsoft. Fostul primar de Piatra-Neamţ a primit doar un spor de 3 luni de închisoare şi a avut de executat în final 6 ani şi 3 luni. Curtea de Apel Bacău nu a mai admis contopirea pedepsei cu cea din dosarul Microsoft, pentru care Gheorghe Ştefan a fost eliberat condiţionat după ce a executat o treime.
Cele patru firme au fost achitate de Tribunalul Neamţ, ca primă instanţă, şi condamnate de Curtea de Apel Bacău.” potrivit Romania TV

Lasă un răspuns