sursa foto: ISU Bacau

Momentul impactului frontal cu autospeciala ISU Bacau care se deplasa in misiune la inundatii (video)

Autospeciala ISU Bacau care se deplasa in misiune, Sambata 30 Iunie a.c. pentru a interveni la inundatiile de pe raza judetului Bacau, a fost implicata intr-un accident frontal, datorita neadaptarii vitezei in conditii de trafic nefavorabile. Cauza fiind autoturismul din sens opus.
In inregistrarea video se observa cum autoturismul din directia opusa nu a adaptat viteza la conditiile de trafic, astfel incat soferul a pierdul controlul masinii. Impactul frontal a condus la rasturnarea autospecialei ISU Bacau.
Cei sase pompieri aflati la bordul masinii, au suferit leziuni cu toate ca au acordat primul ajutor dupa momentul impactului persoanelor incarcerate in autoturism.
„Pe înregistrare se observă că autospeciala de intervenţie de deplasează regulamentar. Am dat publicităţii aceste imagini pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la faptul că toţi participanţii la trafic trebuie să fie atenţi, în special când pe drumurile publice sunt autospeciale care se deplasează la diverse situaţii de urgenţă” a declarat Adrian Cepoi, din cadrul ISU Bacău

J.B.

Lasă un răspuns