sursa foto: Booking.com

Evenimente si final de saptamana in Bacau

Bacauanii au parte de evenimente la acest final de saptamana. Cantec, relaxare, comedie si miscarea in aer liber.
Daca este Vineri Ovidiu Scridon ne va incanta cu atmosfera de muzica si calitatea sound-ului. Startul va fi dat la ora 20:00 si comunitatea bacauana se poate relaxa in gradina vilei Borghese din municipiul Bacau, acolo unde va avea loc evenimentul din seara asta.
„Am dobândit acest spirit de mic; … am fost, pentru mai mulţi ani, paraşutist sportiv, iar primele performanţe sunt legate de această opţiune. Mă pot lăuda chiar că mi s-au împlinit aproape toate visele importante. N-am de gând să vă dezvălui secretul, dar cred că ţine de universul în care trăiesc şi din care fac parte chitara, poezia, călătoriile şi alte câteva vicii inofensive. Obişnuiesc să privesc oamenii în ochi, mă bucur uneori de lucruri aparent nesemnificative, caut firescul în relaţiile cu semenii şi întotdeauna îmi place să savurez partea plină a paharului. Toate acestea îmi permit să am un fond pozitiv şi mai mult decât atât, să ramân un om liber.” spune Ovidiu
Sambata si Duminica la beraria Valhalla se va rade si buna dispozitia va fi la ea casa. Stand-Up Comedy cu Dan Țutu, Coco Marinescu si Alexandru Sasa. Evenimentele vor incepe la ora 21:00 atat in 7 cat si 8 Iuliea.c. in muncipiul Bacau.

Lasă un răspuns