sursa foto: caon.ro

O avarie a intrerupt alimentarea cu apa in municipiul Bacau

Astazi a fost afectata o conducta de apa si s-a semnalat avarie la Valea Uzului. Avaria a fost localizata pe tronsonul reabilitat al aductiunii in zona localitatii Darmanesti. Compania Regionala de Apa Bacau anunta ca alimentarea cu apa potabila si menajera a municipiului Bacau de la Barati a fost intrerupta. Aceiasi companie anunta ca spre orele serii avaria va fi remediata.

„Astăzi, 14 iulie 2018, în jurul orei 11:00, s-a produs o avarie la conducta de aducțiune apă de la Valea Uzului. Avaria a fost localizată pe tronsonul reabilitat al aducțiunii în zona localității Dărmănești (zona Gării).
Conform comunicării transmise de către Compania Regională de Apă Bacău, alimentarea cu apă a Municipiului Bacău de la Barați a fost întreruptă, urmând ca în cursul serii, în intervalul orar 17:00 – 20:00, alimentarea cu apă să fie reluată în parametri normali.
Consiliul Local Bacău a fost convocat în ședință extraordinară pentru ora 15:00, urmând a se aproba alocarea sumei de 150.000 lei pentru achiziționarea de apă potabilă ce va fi distribuită cetățenilor municipiului Bacău.” se arata in comunicatul de presa al primariei municipiului Bacau.

Lasă un răspuns