sursa foto: bihorstiri

Compania Regionala de Apa Bacau da asigurari ca miercuri la ora 12:00 va fi reluata furnizarea apei

UPDATE: 12:00
„În perioada 16.07.2018, ora 12.00 – 17.07.2018, ora 11.00 s-a desfășurat procedura de umplere a segmentului conductei de aducțiune Valea Uzului – Moinești. Pe parcursul desfașurării acestei proceduri, a fost sesizată o nouă problemă tehnică în zona în care a avut loc intervenția anterioară, aspect ce a determinat declanșarea procedurii de golire a segmentului Valea Uzului – Moinești. Vă multumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, anunță CRAB, într-un comunicat de presă.

Dupa cum se stie avaria de Sambata 14 Iulie a.c. ora 11:00 a pus in dificultate alimentarea cu apa a municipiului Bacau. Astfel incat avaria produsa la conducta de aductiune apa de la Valea Uzului, a lasat comunitatea bacauana 4 zile fara apa. Reamintim faptul ca avaria a fost in zona localitatii Darmanesti. Consiliul Local Bacau s-a intrunit intr-o sedinta extraordinara, Sambata la ora 15:00, pentru alocarea sumei de 150.000. lei pentru achizitionarea cu apa potabila.
Astazi au fost date asigurari din partea Companiei Regionala de Apa Bacau, ca reluarea furnizarii cu apa potabila si menajera in municipiul Bacau, va fi reluata cel tarziu, Miercuri 18 Iulie a.c. la ora 12:oo. Tinand cont de amploarea lucrarilor si distanta Moinesti-Bacau, umplerea conductei a trebuit sa se faca la un anumit debit, tocmai pentru a asigura o mentenanta a lucrarilor finalizate.

Lasă un răspuns