sursa foto: Jurnal MM

Starea de sanatate a celor doi piloti, in urma prabusirii avionului militar IAR 99 Soim (video)

Cei doi piloti care s-au catapultat ieri 16 Iulie a.c. in judetul Bacau, au fost trimisi cu elicopterele la Spitalul Militar de Urgenta „Dr. Carol Davila” din Bucuresti.
Comandorul Marcel Bresug, a fost transferat la SUUMC de catre un elicopter SMURD, a fost preluat la unitatea Primiri Urgente de catre o echipa de medici specialisti in urgenta. Pacientul in varsta de 41 ani, avea politraumatism prin catapultare, fractura diafiza femurala stanga, fractura naviculara stanga deschisa, contuzie forte umar stang, fara interesare nervoasa, contuzie gamba dreapta. Aseara a fost supus unei operatii chirugicale si in cursul zilei de astazi este programata reexaminarea.
Al doilea pilot militar, Capitan Comandorul Iulian Pena, a fost transferat cu un IAR 330 Puma. Echipa multidisciplinara constituita pentru stabilirea diagnosticului şi instituirea conduitei terapeutice chirurgicale şi medicale a constatat că militarul, prezintă politraumatism prin catapultare, traumatism vertebral lombar minor, fără semne neurologice, contuzie abdominala minora și contuzie genunchi drept. Acesta la radul lui a fost supus unei operatii chirurgicale in cursul zilei de ieri. Potrivit comunicatului de presa. Sursa video: youtube

Lasă un răspuns