Dincolo de functii si pozitii sociale, din nou alaturi de oameni (video)

Astazi 18 Iulie a.c. locuitorii din cartierul Aviatorilor, municipiul Bacau, au avut parte de o supriza venita din partea omului Dragos Stefan, care alturi de echipa sa a tinut sa distribuie prin eforturi proprii apa potabila persoanelor, mai mult sau mai putin dezavantajate.
Uimirea s-a citit pe chipurile oamenilor cand cineva le-a batut la usa pentru a le oferi apa. Persoane inaintate in varsta, unele bolnave, altele imobilizate in locuintele lor datorita suferintelor si trecerii anilor, care si-au lasat amprentele, insa la care se puteau citi intelepciunea, seninatatea si intelegerea.
Au fost momente de uimire, multumire sufleteasca si bucurie impartasita, alaturi de un tanar, a carui actiune a fost indreptata catre acestia din urma. Dincolo de lipsa apei, latura emotionala, oamenii au reactionat cu replici normale, tinand cont ca dupa 5 zile fara apa potabila si menajera, in municipiul Bacau.
Un gest care ar trebui urmat si de altii, dincolo de functii orgolii sau pozitia socila a fiecaruia. Exista acea categorie de oameni, care nu trebuie uitati. „Cu o floare nu se poate face primavara”, dar poate fi un gest demn de urmat si din partea altor autoritati si nu numai.
„Un gest care nu trebuie facut numai din 4 in 4 ani” a tinut sa reaminteasca omul Dragos Stefan.

Lasă un răspuns