sursa foto: IQool

Evenimente la final de saptamana

Vineri 20 Iulie a.c. Sambata si Duminica, comunitatea bacauana se poate pregati pentru racorirea adevarata. Piata Tricolorului va fi gazda Caravana Bergenbier care ajunge in oras. Evenimentele vor avea ora de start 16:00 in fiecare zi. Bere Gratis vor sustine la final un concert pentru o atmosfera de relax si buna dispozitie.

Tot astazi, Vineri incepand cu ora 20:00, pentru iubitorii muzicii folk, Villa Borgheze, il are ca invitat pentru comunitatea bacauana si nu numai, pe Eugen Avram. In deschidere vor canta Marcel Balan si Neica Trandafir. Nu ratati nici ziua de Sambata 21 Iulie a.c. pentru ca Marcel Avram concerteaza 2 zile in Bacau.

Pentru acei dintre voi carora iubiti dansul, muzica si mixurile DJ-ilor, sunteti asteptati la ora 23:00 pana dimineata la 6:00, sa va destindeti in cadrul evenimentului „Under the Moon” – Summer Club din Bacau

In Parcul Cancicov, Sambata 21 Iulie a.c. iubitorii sportului, miscarii in aer liber sunt asteptati de la ora 10:00 la portia de miscare. Antrenamentele sunt gratuite.

Duminca 22 Iulie a.c. se incheie cu mega concertul sutinut de formatia Bere Gratis, in Piata Tricolorului acolo unde se va incheia finalul de saptamana dar si caravana Bergenbier. Ora de incepere 21:00

Lasă un răspuns