Despre noi

Euro Tv Bacau a fost inceput in anul 1993 ca un post de televiziune care s-a adresat in exclusivitate lucuitorilor municipiului Bacau. S-a dorit atunci implicarea oamenilor in viata social economica a orasului Bacau, prin intermediul camerelor de luat vederi, lucru inedit in democratia tanara din Romania!
Evoluand de la o televiziune situata la ultimul etaj al unui bloc turn din zona TIC-TAC, Euro Tv Bacau s-a transformat progresiv din anul 2006, devenind o intreprindere media aflata in slujba bacauanilor, a vrancenilor si a unui segment important de romani din judetul Neamt.
Cu o vechime in peisajul media autohton de peste 23 de ani, Euro Tv Bacau, este in momentul de fata, practic, o televiziune regionala, cu inpact geo-demografic aflat in continua crestere, fiind vizionat de peste 550.000. locuitori din judetele Bacau, Vrancea si Neamt.
Incepand cu anul 2015, televiziunea Euro Tv Bacau s-a aflat intr-un proces de modernizare pozitionat pe:
trecerea din sistemul analog de transmisie, pe cel digital (implementat de UE);
intarirea echipei redactionale cu jurnalisti cu peste 20 de ani experienta in peisajul media local;
dotarea cu 7 camere de luat vederi performante dintre care 2 de teren HD;
configurarea a inca 5 studiouri de productie moderne;
achizitionarea de pe piata a tehnicii IT performante, menite sa ajute la claritatea si acuratetea semnalului TV;
Euro Tv Bacau se alfa in bazele de date ale organismelor europene de la Strasbourg si Bruxelles, motive sa afirmam ca Euro Tv Bacau a obtinut succesul si piata careia i-au fost destinate, cu ajutorul unor produse a caror argumente principale sunt: calitatea, impartialitatea si operativitatea!