Horoscop

Rezonanta zilei –  Marti, 22 Mai 2018
Guvernatorul zilei: Marte

Avem la dispozitie o zi in care pragmatismul, meticulozitatea, simtul detaliului si distributivitatea atentiei ne caracterizeaza si sunt elemente de care va trebui sa ne folosim pana la caderea serii. Chiar daca suntem mai critici, constructivitatea poate aduce la orizont initiative in toate sectoarele de activitate care sa ne favorizeze in viitorul apropiat. Totusi va trebui sa fim mai atenti la tot ceea ce inseamna critica, autocritica si ideea de perfectiune.
Dincolo de intuitie ne vom folosi capacitatea de constientiza cele mai importante aspecte din jurul nostru si nu ne inselam. Decizii in plan profesional, care prin natura lor vor veni si vor aduce un plus de dinamism. Idealismul va juca si el un rol de constructivitate pe intreg parcursul zilei, cat a mai ramas din ea astfel incat imaginatia nu ne va juca feste! Creativitatea, disciplina, comunicarea, valentele de personalizare si particularizare fac parte din noi si le vom dezvolta!
Latura sentimentala, dincolo de atributele care ne caracterizeaza aduc in prim plan stimularea atentiei cand vine vorba de partener(a) insa fara a cadea prada suspiciunilor, indiferent de natura acestora. Spre seara, sustinerea si reciprocitatea in cuplu vor fi elementele vitale care ne vor insufleti relatia.
Astazi se intrevad castiguri, posesiunile materiale, echilibrul, deciziile de peste zi vor putea aduce in prim plan dorinta de a da continuitate a unui proiect din trecut care sa il materializam cat de curand.
Raporturile si relatiile socio-umane sunt in echilibru si astazi se va stabiliza o mare parte din discutiile in contradictoriu avute pana acum de catre toti cei dosiprezece reprezentanti ai constelatiilor.
Astazi, prin aspectarea si unghiurile pe care le formeaza planetele si simbolistica lor, vin sa accelereze dorinta de a impartasi ceea ce cunoaste cu persoanele apropiate si dragi noua. Putem primi ajutor la timp si acest aspect ne va multumi pe deplin!